Ole Strøm åbner Galleri Strøm den 5. maj

Ole Strøm, som vi alle kender blandt meget andet fra Foderstoffen og Brangstrupskolen, og som tidligere også har udstillet i Galleri Svinestien, åbner nu sit helt eget Galleri Strøm, indrettet i laden på adressen Lillemarksvej 8. Se efter telefonboksen, når stedet skal findes.

 

Læs mere om det nye galleri HER i Midtfynsposten på side 32 – i selve artiklen ses mange nye billeder, hvis man klikker på det øverste billede.

Citat:

Kunstneren har planlagt en officiel indvielse af Galleri Strøm med fernisering fra kl. 13 til 17, hvor alle er velkomne.

– Jeg tænder op for grillen på terrassen og sørger for lidt til ganen og maven, og der er allerede mange, der har meldt deres ankomst fra nær og fjern, siger han og oplyser, at der ikke bliver problemer med parkeringspladser.

– Jeg har stadig en fin kontakt med Brangstrupskolen, og jeg har fortalt personalet, at de ikke kan bruge deres parkeringsplads den dag, for der skal mine gæster parkere, siger Ole Strøm med et lille grin.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.