Presse: Annette Holdensen i Galleri Svinestien

Annette Holdensen, født 1934, er en af Fyns mest erfarne og flittige kunstnere. Hun er oprindelig uddannet væver, men har i mange år fordybet sig i mange andre kunstarter- det er bl.a. blevet til en stor samling af fantastiske grafiske værker, hvoraf Galleri Svinestien den 10. juni kl. 14.00 åbner en særudstilling med et større udvalg af håndkolorerede tryk med udelukkende dyremotiver – grise, køer, får og fugle.

Annette Holdensen har i mange år været optaget af skrift i billeder. Hun har broderet tekster, vævet ord og malet dem. Nogle læselige andre ulæselige, og hun er blevet ved med at lægge lag på lag af ord oven på hinanden.

Skriften bruger hun som baggrund på flere af hendes tryk med dyr.

Glæd jer til denne dramatiske verden af dyremotiver ”sammenvævet” med skriften i billeder, der altid forlenes med en helt særlig stoflighed i Annettes magiske hænder.

Det er en stor glæde for Galleri Svinestien at kunne byde Annette Holdensen indenfor. Alle er hjerteligt velkommen til fernisering kl 14.00 den 10. juni, hvor Annette byder på portugisisk vin og Galleri Svinestien servere kaffe og stort kagebord, alt sammen fulgt godt på vej af sang og musikalske indslag.

Tekst: Karen Hedegaard Mortensen

———————————————————————————

https://www.fyens.dk/faaborg-midtfyn/Annette-Holdensen-i-Galleri-Svinestien/artikel/3259818

http://kunstportalfyn.dk/users/annette-holdensen?m=1

https://www.tv2fyn.dk/paa-tomandshaand/paa-tomandshaand-med-annette-holdensen

http://denstoredanske.dk/Kunst_og_kultur/Kunsth%C3%A5ndv%C3%A6rk_og_design/Kunsth%C3%A5ndv%C3%A6rk_i_Danmark_efter_1850/Annette_Holdensen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.