Stemningsfuld mørkefernisering med performance

Mørke- og performance stemning

Kunstnergruppen Desperate Housewives’ udstilling af mørkebilleder, der er inspireret af årets store projekt Mørket i Rudme, kan i denne måned ses i Galleri Svinestien som årets sidste udstilling.  

 Udstillingen åbnede søndag den 29. september med en meget anderledes og stemningsfuld aftenfernisering. Efter de indledende sange og instrukser, som foregik i festlokalet. bl.a. om at publikum skulle være helt stille under selve ferniseringsåbningen i galleriet, hvor de 6 desperate hver især ville læse en særlig personlig tekst om mørke højt, mens alle gik runden og så på billederne og nød den meget specielle aftenstemning med dæmpet belysning og højtlæsning af digte m.m. Det blev en silhuetternes aften, som det ses på mange af billederne her på siden.

Gruppen Desperate Housewives ses her samlet – fra venstre Mette Holde Jensen, Karen Hedegård Mortensen, Helene Mondrup. Jette Brønserud Rubæk, Marie Nevers (ny) og Sigrid Gro Knage Rasmussen Læs mere om dem på siden: Hvem er de egentlig? Desperate Housewives

Mørkesuppen serveres

Efter de desperates performance var der hygge og samtale inde i festlokalet, hvor de desperate, der alle var klædt i nattens farve: sort, serverede vin og mørkesuppe, som viste sig at være efterårets typiske hyldebærsuppe.

Børnene hyggede sig med at være kreative med kastanjer og uldgarn.

Jørgen Havelund stod for musikken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.