Afsløringen af Foderstoffens Guitarmand

Så blev Foderstoffens Guitarmand officielt afsløret på jubilæumsdagen lørdag den 18. marts af borgmester Christian Thygesen, der med en gammeldags segl skar det røde bånd over, da det kæmpestore, indsvøbte vartegn omsider blev viklet helt ud af de genstridige presenninger. Lige præcis i det øjeblik, da den sidste stump presenning slap guitarens øverste nodetegn, mente det drilske forårsvejr åbenbart, at der skulle være et musikalsk indslag, så afsløringen blev markeret med en trommehvirvel af en haglbyge.

Læs mere om den store dag i Midtfynsposten på side 1 og 6.

Lad os sende en meget stor tak til de to venlige cubanske kunstnere, Arcadio Tomas Capote og Ruben Pena Balmaseda, for det meget store og smukke arbejde, de har lagt i dette kunstværk og vartegn for Foderstoffen. Også en stor tak for idé og design til Ole Strøm, som tegnede og forklarede de to kunstnere, hvordan kunstværket skulle se ud, hvordan det skulle være en hyldest til musik og ikke mindst Foderstoffens musikglæde. Det lykkedes til fulde!

Så kom haglbygen!

Christian Thygesen iler til for at klippe det røde bånd.

Kort efter strålede solen.

Bemærk, at de to spejlvendte guitarer ‘spiller sammen’ via en usynlig bue.

Foderstoffens 25 års jubilæum blev behørigt fejret lige til midnat med masser af gæster, kager og musikalsk underholdning.

Foderstoffen minder ikke bare om humlebien, der ikke burde kunne flyve. Den er også en livsbekræftende musikscene – nu med sit helt eget drømmekunstværk.

Hvor vil mange komme til at studse, når de kører forbi og pludselig opdager dette stolte vartegn langt ude på bøhlandet, hvor kragerne vender.

Men det er altså også her englene synger… og rock’n ruller!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.