Fotoleg med Guitarmanden

Jeg har en (næsten) hemmelig last! Det morer mig og tilfredsstiller lidt af min kreativitetstrang at lege med billeder af gode motiver, jeg har taget, i diverse fotoredigeringsprogrammer. Nogle af programmerne har jeg på min iPad, og andre ligger på nettet, så der er rigtig mange muligheder at vælge imellem.  Ikke alle billeder og kombinationer giver et lige godt resultat, så de gemmes slet ikke, når det er konstateret. Andre billeder slettes igen, men tilbage er der som regel en del, der faktisk er udmærket inspiration til forskellige tegne- og malemetoder, farvesammensætninger og stilarter.

Jeg lader nu billederne fra Guitarmandens afsløring i Foderstoffen tale for sig selv herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.