Desperate Housewives & Hanne Skyum udstiller

Søndag den 14. maj åbner Galleri Svinestiens egen kunstnergruppe Desperate Housewives og Hanne Skyum som gæsteudstiller årets udstilling. Læs mere om gruppens kursus udi træsnitkunstens hemmeligheder ved ‘mesteren’ Hanne Skyum i forrige indlæg.

HUSK endelig, at det som noget nyt er kl. 16.00. Tanken er, at ferniseringsgæsterne efter den indledende forfriskning, underholdning og besigtigelse af udstillingen gerne må blive længere til en god snak og hyggelig aftensmad i form af en portion lækker suppe, der kan købes for en donation på 20 kr. Den serveres ved bordene inde i Kostalden.

Det er nu 2 år siden, at Desperate Housewives sidst udstillede sammen med de to cubanske kunstnere Ruben og Arcadio. Det år var gæstekunstneren Pernille Ryhl Svendsen, som også er omtalt i den lille brochure, der blev lavet til lejligheden. Se brochuren fra 2015 i PDF her ved at klikke på Hvem er de egentlig-Desperate Housewives, men husk at Pernille Ryhl Svendsen ikke er med i år!

Udstillerne er: Ane Straarup Gregersen, Mette Holde Jensen, Helene Mondrup, Jette Brønserud Rubæk Krebs, Karen Hedegaard Mortensen, Sigrid Gro Knage Rasmussen og til sidst, men ikke mindst, Hanne Skyum.

Glæd jer til en spændende udstilling og en lidt anderledes fernisering denne gang kl. 16.00!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.