Pedersen-Bennike-Tingkær udstiller d. 6. august kl. 14.00

BEMÆRK AT DET DENNE GANG IGEN ER KL. 14.00

PGA. HAVEFESTIVALLENS AFSLUTNING

Pressemeddelelse:

Karen Bennike og familien udstiller i Galleri Svinestien

Søndag den 6. august kl. 14.00 (bemærk lige efter Havefestivallens afslutning) afholder Karen Bennike og hendes multikunstneriske familie fernisering i Galleri Svinestien, Rudmevej 80, med musik, sange, taler og forfriskninger.

Karen Bennike har tidligere været gymnasielærer på Midtfyns Gymnasium og er nu bosat i Rudme. Da hun forberedte denne udstilling, inddrog hun sin familie og opdagede, at den rummede et fint og farvestrålende kalejdoskop af kunstnertalenter, som nu samlet bliver til en alsidig og spændende udstilling med malerier, tegninger, akvareller, smykker, tekstilkunst af henholdsvis tøj på gine, broderier og strikkede ting samt plancher fra teaterscenografi (af firmaet Torden & Lynild, som i 2015 modtog Årets Reumert i kategorien Årets Scenograf for Amandaværelset på Det Kongelige Teater) og tilmed en gammel julekalender fra Bjertevej 1A, hvor Karen også har boet.

Udstillingen hedder Pedersen – Bennike – Tingkær, og udstillerne er Iris Pil Pedersen, Katja Maja Pedersen, Ebba Pedersen, Johannes Pedersen, Uffe Pedersen, Karen Bennike, Bjørn Bennike, Alfred Bennike Tingkær, Conrad Bennike Tingkær samt Torden og Lynild. 

Se desuden

http://www.katjamaja.com/

http://www.tordenoglynild.net/

Og foromtalen i Fyens Stiftstidende den 27. juni

Maja og Ebba

Oplevelser med lyrik

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.