Julehilsen 2020 og husk telefonsamtalen

Kære alle

Det har været et mærkeligt og foruroligende år for hele verden, og det kommer også til at præge julen, som ikke mindst her på vores breddegrader traditionelt er den mørke vinters lyspunkt.

Heldigvis er vaccinen mod COVID-19 nu godt på vej, så der er lys forude, men det ændrer ikke ved, at vi stadig har nogle barske vintermåneder foran os, hvor vi skal tage rigtig mange hensyn i dagligdagen for at passe godt på hinanden.

Her kommer en lille henstilling til, at vi i den kommende mørke vintertid husker på at bruge vores alsidige og underholdende mobiltelefoner til telefonopfindelsens helt oprindelige formål – nemlig samtale! Især at vi husker på at ringe til og tale med dem i familien og vennekredsen samt blandt naboerne osv., der ikke rigtig er trygge ved den der digitale smartphone- og computerverden. For dem bliver denne vinter særligt hård – ikke bare fysisk, men også mentalt, så der betyder det virkelig meget at høre en rigtig stemme i telefonen.

Vi må ikke glemme, at mennesket er et socialt væsen, som siden tidernes morgen har overlevet ved at holde sammen og passe på hinanden. Så længe vi skal holde afstand, er telefonen ét af vor tids allerbedste midler til at bryde isolationen – for os alle – og uden smitterisiko!   

GLÆDELIG JUL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.