Kom til Kværndrup Husflidsforenings fernisering 9. september

Pressemeddelelse:

Kom til Kværndrup Husflidsforenings fernisering i Galleri Svinestien

Galleri Svinestien, Rudmevej 80 i Herringe-Rudme, indbyder den 9. september kl. 14-16 til en lidt anderledes fernisering, arrangeret af Kværndrup Husflidsforening, som sørger for, at der virkelig bliver spændende ting og sager at se på, og at ferniseringen bliver en rigtig god oplevelse for hele familien. Der vil den dag som sædvanlig også være musik, sang, taler og galleriets berømte kagebord.

Marianne Salomon koordinerer udstillingen, og udstillerne kommer fra mange midtfynske byer – fra Ringe kommer Sandi Haar og Danny Hansen, fra Rudme og Herringe-Rudme kommer Jette Wolff Andersen, Amalie Wolff Andersen, Benny Poulsen, Tina Leonhard, Winnie Bonde Hansen, Tine Nielsen og Marianne Salomon, fra Kværndrup kommer Thomas Eriksen, fra Trunderup kommer John Jensen, Inge Dam Jensen og Martin Thomassen, fra Sdr. Højrup kommer Birte Rasmussen, fra Korinth Ove Madsen og fra Hesselager Marianne Tolstrup.

Til ferniseringen vil der bl.a. være en workshop, hvor man kan se, hvordan de kreative mennesker drejer træ til smukke brugsting og pyntegenstande. Der kommer en motorsavskunstner til ferniseringen, som på gårdspladsen vil skabe en ny skulptur ud af en stor træstamme, leveret af Jørgen Nordby i Gesteliv. Det kommer nok til at støje lidt.

Næste år kan Kværndrup Husflidsforening fejre sit 125-års jubilæum, og de har netop fået midler fra oplysningsforbundet FORAs udviklingspulje til kurser i at skabe skulpturer med motorsav. Første kursus forventes at starte i efteråret.

 

Link til Midtfynsposten:

https://www.midtfynsposten.dk/midtfynsposten/Fernisering-i-Galleri-Svinestien/artikel/363950

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.