Svinestiens årskavalkade 2019

I år 2019 stod Galleri Svinestien igen for spændende kunstneriske oplevelser, som spændte over alt lige fra børnekunst til noget af det ypperste inden for dansk kunst.

Rudme Børnebilledskoles udstilling.

Rudme Børnebilledskole stod for årets første udstilling i dejligt forårsvejr. Igen med kunstner og keramiker Vibeke Lykke som deres inspirerende lærer.

Zita Venners udstilling.

Zita Venner fra Krarup stod bag årets anden og meget farverige udstilling.

Ordet SAMMEN var samlingstemaet for næste udstilling med næsten alle galleriets tidligere kunstnere på én gang.

SAMMEN ferniseringen

Selve udstillingen og ferniseringen gav på smukkeste vis udtryk for galleriets ånd, som hviler på samvær, samspil, sammenhold – hvad vi som mennesker og kunstnere kan gøre SAMMEN.

Sys Hindsbos fernisering

Sys Hindsbos værker ser man mest i meget store udstillingslokaler, men hun gjorde en undtagelse til denne særlige udstilling, hvor hendes store værker fyldte galleriets små rum. Den usædvanlige kontekst gjorde udstillingen til en meget stærk oplevelse, der gav en fornemmelse af at træde helt tæt ind i kunstnerens univers og fortælling.

Sys Hindsbos altertavle
Desperate Housewives

Mørket og hele mørkeprojektet har fyldt rigtig meget i Rudme i år, og galleriets egen kunstnergruppe fokuserede også på temaet i deres meget fine mørkeudstilling. De optrådte bl.a. med digte til en mørkeperformance under ferniseringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.