Nyt initiativ: Månedlig Bierstunde i Stalden

Månedlig Bierstunde i Stalden

Helene Mondrup har netop delt denne gode idé på Rudme Lokalsamfunds Facebook-side:

Kære alle

Vi prøver nu at starte en “Bierstunde” op den sidste fredag i måneden fra 15-18 i Stalden hos Tyge og Karen. Formålet er at have et mødested, hvor vi kan snakke, spille, synge, ses, lytte og ønske hinanden en god weekend……

Jørgen Havelund har tilbudt at være husmusiker, men vi håber også at andre kunne have lyst til at spille for os. Der kan købes øl, vand og chips (medbring gerne eget glas) til lidt forhøjede priser. Overskuddet går til Tyge og Karen for opvarmning mm.

Vi er meget taknemmelige over, at Karen og Tyge stiller lokaler til rådighed, og vores ønske er bl.a. at søge om en toiletvogn til dem. De er ikke medarrangører, det er forskellige frivillige. Som frivillig skal man stå for indkøb og salg af øl/vand/chips, kontakte musiker og evt. finde på aktiviteter. Hvis man ønsker at være Bierstunde-hjælper, kan man henvende sig til os eller tale med os, når vi ses i Stalden.

Alt dette blev til på mødet i Foderstoffen sidste år, hvor vi bl.a. skulle finde på aktiviteter, der er fællesskabende.

Første gang bliver fredag den 27. marts klokken 15-18 Medbring gerne et brætspil 🙂 Vi skriver ud igen, når tiden nærmer sig.

De bedste hilsner fra arrangørerne 😍

Jette Billund, Rene Kjær, Hanne Rasmussen, Helene Mondrup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.