Nynnende julenisser og retro julestue

Pressemeddelelse

Galleri Svinestien holder fernisering og julestue

Lørdag-søndag d. 10.-11. december kl. 13-16

GALLERI SVINESTIEN præsenterer det, de kalder en verdenspremiere!

”99 nynnende nisser indtager Galleriet” og har urpremiere på verdens længste nynnen!

Det hele er skabt og orkestreret af den lokale gadekunster, Søren Petersen, som både er født og opvokset i Rudme og til daglig arbejder i Rudme Børnehave.

Julestue og retro

Det er andet år i træk at Galleri Svinestien laver julestue. Julestuen har åbent både lørdag og søndag kl. 13-16, hvor galleriejer og lokal ildsjæl, Tyge Mortensen, sammen med frivillige vil hygge om alle gæsterne med glühwein og bålmad ad libitum.

I den tilstødende hestestald vil den lokale malermester, Karsten Frederiksen, holde åbent i sin retro- og antikvitetsbutik, hvor der både kan købes retro-julegaver og retro-julepynt og andet godt fra gamle dage.

Ny landart og ny skov

På marken bag ved galleriet kan man desuden besigtige den 6 meter høje Rytterstatuen, som væltede under stormen Malik sidste februar. Den har kunstneren Lars Abrahamsen nu foreviget som ’landart’ midt på marken. På marken kan man desuden se den nye Miyawaki-skov, som blev plantet i november med hjælp af næsten hundrede børn og ældre. Målet med Miyawaki-skoven er at øge den lokale biodiversitet og CO2-binding.

Kontakt

Tyge Mortensen, 60915845

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.