Børnebilledskolens festlige fernisering 2018

En diset foråsdag i Galleri Svinestien, hvor der kom 80-100 gæster til Børnebilledskolens festlige og stolte årlige fernisering. Det var en rigtig børne- og familedag. Herover ses Vibeke Lykke og alle de små dygtige kunstnere.

Lotte Nygaard var arrangør og ordstyrer.

Ludvigs morfar, Jan Bruun Rasmussen, har været så venlig at tage de mange billeder, der ses herunder. Billederne alene giver et tydeligt billede af en rigtig god ferniseringsdag, som både børn, forældre og bedsteforældre nød i fulde drag.

Keramiker, kunstner og billedskolelærer Vibeke Lykke er en fantastisk lærer og inspirator, hvad der også tydeligt ses på mange af billederne her.

Vibeke Lykke fik stor tak for sit arbejde med Børnebilledskolen.

Jan Bruun Rasmussen skrev følgende:

Tak for en god dag.

Håber I, der står bag ved dette arrangement, sidder og glæder jer over, at I har givet så mange mennesker et par gode timer. Jeg er heller ikke i tvivl om, at billedskolen har, med jeres gode Vibeke, sået små kreative frø i de børn, som så ivrigt har deltaget i projekterne. Frø – som jeg ved vokser år for år. Det kan jeg mærke hos Ludvig.

Når høj faglighed, gode pædagogiske og menneskelige evner bliver samlet i et lille fællesskab i Billedskolen, så eksploderer det hele! Det har vi jo set i dag i Svinestien.

Jeg sender billeder fra dagen og har aftalt med Vibeke, at jeg giver Ludvig en “pind” med alle billederne i fuld opløsning – hvis I skulle få lyst til at printe nogle af dem.

Venlig hilsen Jan

Se det stolte smil!

Inspirationen fra Vibeke Lykke er heller ikke til at tage fejl af.

Bare sejt!

Til sidst et lille flimklip fra dagen:

Foto: Jan Bruun Rasmussen, Ludvigs morfar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.