Galleri Svinestien går i haven Rudmevej 24 B med Anette Bambou

Da Tyge og Karen har rigtig meget om ørerne for tiden, har Jette Billund arrangeret en hurtig openair udstilling nu på lørdag i hendes egen have på adressen Rudmevej 24 B med kunstnerinden Anette Bambou, som er fra Midtjylland, men hun er tit på Fyn, ”fordi vi er vilde med hendes billeder” – som Jette siger.

Tid: Lørdag d. 30.5. kl 13-17

Sted: Rudmevej 24 B i haven

Kom fordi i haven, når du kan til en kop kaffe eller et glas vin.

Kh Jette, Cowboyhuset


Anette Bambous egen tekst:

Bambous rullende Galleri kommer forbi

Så er tiden klar til en tur i maleri bussen . Benzin på tanken, musik i højttalerne, malerier i lasten, og stor lyst til at komme ud til lige præcis jer derude! Nu er vinteren ovre , og forår/sommer kalder på livskraft og saft, og masser af struttende farver.  Jette har været sådan en guttertøs at åbne haven for denne openair udstilling, så kom glad ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.