Lars Abrahamsen udstiller på Sophienholm

Vores egen herboende billedhugger Lars Abrahamsen udstiller fra den 11. juli på Sophienholm i Lyngby, og invitationen er hermed videregivet til alle ferierende rudmeboere og andet godtfolk, som måtte få lyst til at lægge vejen der forbi i udstillingsperioden.

INDBYDELSE TIL UDSTILLING

PÅ SOPHIENHOLM

LØR. 11. JULI KL. 11 – 17

SKULPTUR, TEKSTUR, FIGUR

IDA WIETH & LARS ABRAHAMSEN

På grund af myndighedernes henstilling om at undgå større forsamlinger afholdes der ikke fernisering med foredrag og taler. Men til gengæld er huset åbent hele dagen med fri adgang og 1 glas vin/vand.

De tre ord i udstillingens titel – Skulptur, Tekstur, Figur – refererer til de to udstillere, glaskunstner Ida Wieth’s og billedhugger Lars Abrahamsen’s værker – der alle, i forskellig grad, afspejles i titlen. Titlen er samtidig et spil på remsen “stativ, stakit, kasket” som både udfordrer tungen og opfattelsen, samt kræver koncentration og let flyder sammen i ét.

I udstillingen mødes det mættede og æteriske glas med huggede og slebne træ- og stenskulpturer. Værkerne sættes i stævne på podier der åbner for nye fortolkninger og sammenhænge. I en dialog hvor kontraster og forbindelser i kunstnernes værker, samtidig understreges og afspejles i titlen, som er den gennemgående fællesnævner for udstillingen.

Kurator og udstillingsdesign: Bo Jessen Fogh Laursen/Art & Culturelab.

UDSTILLINGSPERIODE _ 11. JULI _ 30. AUGUST 2020

Katalog udgives umiddelbart efter åbningen med billeder fra den aktuelle udstilling

L.A.: “Svartsjuk” 2020

Se mere på Sophienholms egen side: http://sophienholm.dk/udstillinger-2020-presse

Se også Lars Abrahamsens tidligere udstilling her i Galleri Svinestien: https://gallerisvinestien.dk/?p=982

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.