Guidet flagermusetur fra galleriet

Flagermusetur, når det er sommermørkt i Rudme

ved Galleri Svinestien

Fredag den 21. august kl 20.30 – 22.00

For alle aldre og det er gratis

Flemming Hansen, frivillig naturguide fra Danmarks Naturfredningsforening i Svendborg, kommer og fortæller og guider os ud i sommernattens flagermuseverden. Han har 24 flagermusdetektorer med.

Som han siger:

”Kom og ‘hør’ en flagermus. Ved hjælp af flagermusdetektorer kan vi høre flagermusene. Hvis vi er heldige, kan vi følge en jagt via lyd. Detektorerne giver os også mulighed for at finde ud af, om der er flere forskellige arter i området. 

Inden flagermusene rigtig begynder at flyve, vil jeg fortælle lidt om flagermus, hvordan de jager, udseende og generelt om deres levevis. Desuden vil jeg give instruktion i brug af detektorerne. I får selv mulighed for at prøve detektorerne. I tilfælde af dårligt vejr, kraftig regn eller blæst bliver turen aflyst, evt. flyttet til anden dato.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.