Fugle og Træer og det imellem af Hanne og Aja Skyum

Den 4. juli kl. 14-16 slår Galleri Svinestien dørene op for årets første fernisering – udstillingen Fugle og Træer og det imellem af Hanne og Aja Skyum – mor og datter.

Udstillingen viser trærelieffer, træsnit-tryk og collager, og motiverne er: Stære, krager, svaner, ørn og natsværmere. Store træer og små træer, kviste og grene. Firben og salamander, metalglinsende bille. Iriser og krokus. Landskaber fra store vidder og det helt nære. Med mere…

Hanne Skyum er en kendt og veletableret væver og billedkunstner, der tidligere i 20 år har boet i Rudme som en del af den lokale kunstnerkreds. Hun har udstillet mange fornemme steder i årenes løb, men også flere gange i Galleri Svinestien, hvor vi nu igen kan glæde os over de smukke trærelieffer og træsnit med abstrakte motiver af træer, grene, fugle. Naturen er altid hendes inspirationskilde, og hun formår i sine værker at formidle nærheden til den og glæden ved denne endeløse motivverden.

Se flere eksempler på www.hanneskyum.dk og læs om hendes formidable kunstnerkriterier på https://www.hanneskyum.dk/biografi   

Datteren Aja Skyum er uddannet modedesigner fra Designskolen Kolding. Hun er meget eksperimenterende og arbejder også med træsnit, papirklip, collager, grafik og meget andet. Det er tydeligt, hun har arvet begge forældres enorme kreativitet.

Det bliver spændende at se samspillet mellem disse to fine fynske kunstnere.

https://www.designskolenkolding.dk/case/shadows-white-space?year=146

https://fr-fr.facebook.com/Ajaskyumdesign

PRESSE:

https://ugeavisen.dk/midtfynsposten/artikel/fernisering-butiks%C3%A5bning-og-sangaften-p%C3%A5-galleri-svinestien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.