Ferniseringen for Hanne & Aja Skyum med mere

Hanne og Aja Skyums smukke fernisering blev en festlig begivenhed i strålende solskin, der også markerede coronanedlukningens ophør og dermed første åbningsdag for Galleri Svinestien med mange glade gensyn blandt gæsterne. Pladsen strålede og roserne blomstrede.

Der blev sunget sange og Tyge Mortensen holdt talen for ferniseringsåbningen og dagens begivenheder, hele 3 ting sammen med ferniseringen plus 1 begivenhed mere om aftenen.

  • Hanne og Aja Skyums fælles udstilling
  • Officiel åbning af Karsten Frederiksens søndags-antikvitetsbutik i vognporten
  • Afsløring og forhåndskøb med signering af Karen Hedegaard Mortensens nye bog: Sov på min arm. Den store bog om samsovning i praksis.
Sov på min arm. Den store bog om samsovning i praksis – af Karen Hedegaard Mortensen

Aften:

  • Sangaften på Midtfyn – til 75 kr. for deltagerne og ellers gratis hjemmefra via live streaming

Der var som sædvanligt et overdådigt kaffe- og kagebord i vognporten. En stor tak til de mange kreative og generøse kagebagere.

Hanne og Aja Skyums værker kan hver dag nydes helt frem til den 22. august, hvor galleriet har 10 års jubilæum, som naturligvis skal fejres med en spændende jubilæumsudstilling.

Karstens lille antikvitetsbutik slog officielt dørene op og har planer om – så vidt muligt – at holde åbent hver søndag eftermiddag. Forbeholdet skyldes, at Karsten Frederiksen er en særdeles efterspurgt malermester, bl.a. som fastansat på Faaborg Museum, så tiden er sparsom.   

En dejlig eftermiddag for hele familien
Kunstnersnak foran Karstens butik

Gæsterne blev senere overrasket med et fantastisk indslag fra en operasangerinde i international verdensklasse ved navn Helene Strandgaard Hansen, der nu bor her på Midtfyn, og som Tyge havde fundet frem til, efter hun havde tilbudt at synge. Og det gjorde hun i den grad med sin helt fænomenalt smukke operastemme – tilmed uden musikakkompagnement. Det var en oplevelse, der bliver husket i vores lille landsby, der for en kort og dybt beæret stund var en verdensscene.

Det havde været godt med en optagelse af det hele, men jeg nåede dog at fange et øjeblik på ca. 30 sekunder, så lyt med herunder:

Helenes smukke operasang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.