Julestue i Skurvognen den 12. december

Læs pressemeddelelsen herunder:

Så er det jul igen…. og nisserne, julepynten og gaverne er på spil i Skurvognen på Rudmevej 80 i Herringe-Rudme – omme bag Galleri Svinestien.

Pressemeddelelse

Jul i Skurvognen

Skurvognen i Rudme inviterer til åben julestue søndag d 12. december kl 10-16, på rudmevej 80, med gratis æbleskiver, julemarked i vognporten, hyggelig cafe i Galleri Svinestien hvor der kan købes tysk gluhwein og midtfynske brunkager, julebiograf i kostalden og pakkeleg for de små. 

Specielt ældre og voksne, som ikke plejer at komme i Skurvognen er velkommen, men der vil være aktiviteter for alle aldre. Så er du nysgerrig og i mange år kun har hørt om Skurvognen, åbnes der nu op for lokaliteterne.

Projektklassen på Ollerup Efterskole vil også hjælpe med den dag som del af skoleprojektet “Vi gør en god gerning”. Skurvognen i Rudme er en ny forening stiftet af en voksende flok af unge fra Midtfyn. Mange af dem har også  tidligere været elever på Ollerup Musikefterskole og synes derfor at det kunne være sjovt at deres gamle efterskole fik lov at bidrage med aktiviteter for lokalbefolkningen netop på  denne hyggelige dag i Skurvognen.

Foreningen Skurvognen blev sidste sommer stiftet af en kreds af unge på 17-18 år, med medlemmer i hele landet, der jævnligt mødes i Rudme. De afholdte som deres første event, en arbejdsfestival i sommers, hvor Skurvognen blev renoveret og udbygget. Lokalsamfundet hjalp her med materialer og praktisk hjælp. De retter derfor også en særlig stor TAK med denne henvendelse til lokalsamfundet i Rudme og hele Midtfyn, som bidragede med hjælp, materialer, og ikke mindst,  igen og igen har båret over med de unges høje musik, sang og latter. Det betyder rigtig meget for Rudmes renomé som stedet, hvor de unge har lov at være.

Alle er hjertelig velkommen

De venligste hilsner

Skurvognen i Rudme

Kontakt:

Hans Leonhard, formand, 53622895

Kristian Bonde-Hansen, næstf., 29910370

Lars Emil Hedegaard Mortensen, skurvognschef, 29325845

eller Tyge Mortensen, voksen, 60915845

Foto: Tyge Mortensen

Glædelig jul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.