Galleri Svinestiens julehilsen 2021

Det giver god mening, at julen og vintersolhverv falder næsten samtidigt. Julen fejres i vinterens mørkeste og korteste dage, hvorefter de få timer med dagslys langsomt vokser med minutter om dagen. Naturen lover os, at solen og lyset vender tilbage. Vi kan se enden på den mørke tid, til trods for at vi stadig har årets koldeste måneder foran os.

Sådan som pandemiens tunge Covid-19-skyer tårner sig op lige nu, hvor alt tyder på, vi står overfor endnu en barsk vinter, føles vintersolhvervets store glædesfest ekstra betydningsfuld. Vi har brug for et pusterum og genopladning af batterierne via samværet med familie og venner, også selv om det i en del situationer bliver med god afstand (især over for de svagelige og dem, der endnu ikke er vaccineret), håndsprit, håndvask og maske. De enkle værnemidler har de fleste vænnet sig til – det er ikke så svært. Mennesket er tilpasningsdygtigt. 😊


Glædelig jul 2021

Pas godt på hinanden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.