Johannes sang om samsovning & Karens bogillustrationer

Karen Hedegaard Mortensen er bestemt ikke alene om glæden ved samsovning – en urgammel skik, der heldigvis er blevet ‘genopdaget’ i vor tid, og som hun ud fra egne erfaringer og den nyeste forskning har skrevet om i bogen: Sov på min arm – den store bog om samsovning i praksis. En bog hun selv har illustreret med fine skitser.  

Johanne Schack von Brockdorff, som er komponist og sangskriver og i øvrigt Maikes datter, nyder selv at sove sammen med sine børn, og hun har nu skrevet en smuk sang med titlen Mellem bløde dyner – nærmest en vuggevise – om glæden ved samsovning. I nedenstående video er sangen kombineret med en del af Karens og Tove Maries fine illustrationer fra bogen, så der både er noget til øjet og øret.

Læs herunder Karens egne ord om den dejlige gave fra Johanne:

Johanne har ikke lavet flere nærværssange som sådan, men hun er lige ved at udgive 4 sange til brug med skilsmisseramte børn. Det er et fint materiale med spørgsmål og opgaver til som en slags samtaleimpuls eller “dåseåbner” for svære følelser. De er også rigtig gode, synes moren 😉

Skriver den stolte mor, Maike.

Her følger nogle af illustrationerne fra bogen, som bl.a. kan købes via https://www.karenh.dk/sov-paa-min-arm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.