Fin ungeudstilling med fredags-teater-bar

Fredag aften kl. 20.00 slog Galleri Svinestien dørene op for en nye type hurtig pop op-fernisering med tre af områdets ’hjemmedyrkede’ og dygtige unge billedkunstnere – ledsaget af musik og en unik fredagsbar (mere om den senere).

Karen Hedegaard Mortensen holdt introduktionstalen, hvorefter Tove Marie Hedegaard Mortensen, Wilhelm Dehs og Karla Baltzer på skift fortalte om deres værker og tankerne bag dem. Det bliver spændende at følge de tre i årene fremover.

Sommerferien står lige for døren, og derfor var det også studenterhuernes store dag for Lars Emil og vennerne, som spillede på det åbne vognlad. Der var også indslag med Karla og Lauritz, som spillede og sang Frit land, og Helen Strandgaard med den vidunderlige stemme underholdt som operasyngende bartender.

Der blev snakket og hygget på kryds og tværs blandt de mange gæster i alle aldersklasser – ikke mindst i vognporten og udendørs i det gode sommervejr. Det bliver ikke sidste gang, der kaldes til fernisering og andre begivenheder på en fredag aften med efterfølgende fredagsbar serveret via galleriets nye ’inventar’.  

Den nye teater-bar i vognportrummet

Den nye bar er nemlig en omdannet rekvisit hentet direkte fra Odense Teater (tak Klaus), hvor den i en teaterforestilling med titlen ”Vi bygger en vej” var en miniudgave af det runde bord i Odense byrådssal. Bordets ene halvcirkel passer nu perfekt som barskranke i galleriets vognportrum, hvor den vakte stor begejstring.  

https://fyens.dk/artikel/tbt-teater-er-en-bragende-succes-odense-teater-laver-to-ekstra-forestillinger-til-vi-bygger-en-vej

De fleste af Tove Maries akvareller blev til på en studietur for nylig, der gik til Sys’ hus i det smukke Olevano i Italien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.