PRESSE: Pop op-højskoleudstilling

Pressemeddelelse:

Pop op-højskoleudstilling efter fire fantastiske højskoledage i Rudme

https://www.rudmelandsbyhojskole.dk/

Højskoleudstilling søndag 24. juli kl. 12-13

Sommerglæden bobler i Rudme lokalområde her i juli måned! Først spiller de unges nu velkendte Rudme Festival igen på alle tangenterne 14. – 16. juli og dernæst genopstår Rudme Landsbyhøjskole 20. – 24. juli i klassisk sommerhøjskolestil på Rudme Friskole. Konceptet blev startet af den daværende lokale præst Kamille Nygaard i 2011. I dag er det Rudmes unge generation, der med stolthed fører traditionen videre, mens de holder sommerferie fra studierne.

Højskolen byder på noget for alle og for alle sanser – fællessang og musik, dans, yoga, linjefag, foredrag, krea-café, mørkevandring med høretelefoner (en Rudme-klassiker), fællesspisning og meget mere. Eleverne indlogeres lokalt i landsbyen.

Højskoledagenes finale bliver en pop op-udstilling i Galleri Svinestien kl. 12.00 -13.00 søndag den 24. juli med nogle af de kunstværker og andre kreationer, der kommer ud af de manuelt kreative linjefag, såsom Træhåndværk med Tue Bruun og Gregers Flegal Andersen, Fordybelsesværksted med Kira Skoubo Moser, Børneworkshop med Anette Christensen samt Skitser – tegning & akvarel i naturen med Lars Skytte, som tidligere selv har udstillet i galleriet.

Lars Skytte siger:

”Workshoppen afsluttes med en lille udstilling af deltagernes arbejder. Det er ganske frivilligt, hvor meget den enkelte vil hænge op på afslutningsdagen. Fokus på workshoppen er – først og fremmest – at give deltagerne lyst til at male og tegne – ikke nødvendigvis at udstille.”

Alle er hjerteligt velkomne til en hyggelig og anderledes fernisering i Galleri Svinestien, Rudmevej 80.

Efter ferniseringen serveres der farvelsuppe for deltagerne.

Presse: Midtfynsposten

https://midtfynsposten.e-pages.pub/titles/midtfynsposten/2274/publications/651/articles/1617513/30/1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.