PRESSE: De Desperate udstiller: KANT

Spritnyt kantstillet værk af vores egen finurlige Søren Ingeman Petersen

Sæt kryds i kalenderen fredag den 19. kl. 19.00 – dvs. lige efter en af de første hverdagsuger for manges vedkommende, hvor Galleri Svinestien og vores lokale kunstnergruppe De Desperate byder på et pusterum med endnu en pop op-fernisering – denne gang kantet – efterfulgt af den populære fredagsbar, hvor der råhygges langs barkanten.


Pressemeddelelse

Kunstnergruppen De Desperate udstiller fredag den. 19. august kl. 19.00.

Kunstnerne er 5 kvinder med KANT plus én enkelt mand med bløde kanter, som udstiller værker på en udstilling med den pikante titel KANT. Der er ægkant, blondekant, grøftekant, sengekant, krokant, strandkant, trekant og mange andre slags kanter at kante sig frem imellem.

Den lokale kunstnergruppe De Desperate (tidligere Desperate Housewives) udstiller i Galleri Svinestien fredag aften den19. august kl. 19.00, hvor der inviteres til fernisering på udstillingen KANT med akrylmalerier og collografier (se link som forklarer teknikken nederst), hvor der kredses om begrebet kant ud fra forskellige vinkler. 

Udstillingen handler om det at stå på kanten til noget nyt, f.eks. på kanten til overgangsalderen, eller om at bo i en udkant eller om kanten mellem drøm og virkelighed eller måske om at komme på kant med noget eller nogen.

Der serveres gratis vin, kolde drikke, tapas og bagefter kan der købes drinks, vin, øl og vand i den hyggelige fredagsbar.

Underholdningen og de musikalske indslag fremføres af de lokale troubadourer Jørgen Havelund på guitar og Maike Pedersen.

Alle er meget velkomne!

Karen Hedegaard Mortensen

Rudmevej 80

5750 Ringe

Mobil 30962808

Billede fra Desperate Housewives’ sidste udstilling – før corona – med mørkefernisering

Forklarende LINK:

https://da.wikipedia.org/wiki/Collografi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.