Geopark Det Sydfynske Øhavs 4. stop

Nu på onsdag kl. 15-18 inviterer Galleri Svinestien sammen med Geopark Det Sydfynske Øhav til hyggelig event ved Galleriet. Kom og kig, tag evt. en ting med, mød andre som også har en lille ting med og hør om, hvordan vi kan forbinde hinanden i det Sydfynske.

Kom og oplev, når ekspeditionen “Find Forbindelserne” rykker ind ved Galleri Svinestien i Rudme. Kom og mød geoparkens medarbejdere, test din viden om det sydfynske område, smag på din lokale geopark og tag del med din personlige fortælling om det sydfynske område.

Geoparken ruller et mødested ud omkring Geoparkens formidlingstrailer. Her kan du gå på opdagelse i fortællinger om forbindelser på tværs af Geoparkens område.

Som en del af fortællingen om hele Geopark Det Sydfynske Øhav har vi nemlig sat os for, at indsamle fortællinger om de folk som bor og bruger landskabet omkring Det Sydfynske Øhav!

ER DU FORBUNDET? Har du en stærk forbindelse til Rudme, til Midtfyn – eller måske til et andet sted i Geoparken, så vil vi gerne høre og registrere den.

Tag en ting med, så vi kan se din forbindelse. Hvis du pløjer jorden, så tag ploven med! Hvis du er sanglærer, så tag din sangbog med! Eller måske dit bryllupsbillede fra de sydfynske bakker?

Alle forbindelser kan blive udstillet i en lille midlertidig udstilling og vil blive tegnet ind på et stort kort over geoparken, så andre kan få glæde af den. Forbindelserne registreres og vil indgå i geoparkens DNA for eftertiden.

Vi giver kaffe og kage og en god fortælling. Det er gratis at deltage.

Ekspeditionen er støttet af Region Syddanmark.


Læs mere her:

https://www.geoparkoehavet.dk/

https://sydfyn.geoguideapp.com/webmap

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.