Tre Bukke Bruse til børnene i Stjær…  

De to cubanske kunstnere Ruben og Arcadio har nu knoklet med adskillige projekter, mens de er her, og de leverer alle de opgaver, de stilles overfor.

De Tre Bukke Bruse

Som det sidste har de arbejdet med smukke træsnitfigurer og snittet de Tre Bukke Bruse i stor størrelse i hårdt egetræ til børnenes legeplads i landsbyen Stjær i Skanderborg Kommune, som var Årets Landsby i 2021.

TIL HAARBY EFTERSKOLE

De har også skabt store tredimensionelle bogstaver i pladejern til Haarby Efterskole, hvor det sidste røde Y er hjerteformet, mens de andre bogstaver er i råt pladejern, der med tiden bliver rustbrunt – præcis som Guitarmanden ved Foderstoffen.  

Højskolesangbogen spiller som bekendt en vigtig rolle i og omkring Galleri Svinestien, og Tyge Mortensen har fået sig en kæmpestor højskolesangbog, hvorpå Ruben og Arcadio nu har malet al teksten og dekorationen i ‘guldtryk’ på ’bogryggen’. Den ‘bog’ bliver ikke til at komme udenom. Den er heldigvis på hjul.

Der kommer en senere opdatering om Ruben og Arcadio.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.