PRESSE: Små tegninger af Sys Hindsbo – med tapas-kager til

PRESSEMEDDELELSE

.

Små tegninger af Sys Hindsbo – med tapas-kager til

.

.

Ny pop-op udstilling med titlen Konditori & Kunst i Galleri Svinestien åbner den 20. august kl. 14.00. Det er første oplevelse i en livlig sensommer med masser af godt samvær på programmet i galleriet.  

Karen Birch bager lækre tapas-kager, som sælges fra baren sammen med kaffe og saft. Der serveres et glas gratis vin.

Udstillingen byder på en sjælden mulighed for at se og købe små fine tegninger af én af dansk kunsthistories store navne – Sys Hindsbo. Tegningerne er i en størrelse, der passer ind i de fleste stuer i modsætning til de meget store værker, hun især er kendt for.

.

Her ses et nyt stort maleri i baggrunden.

.

.

Sys Hindsbo skaber stadig store malerier, men til denne lokale udstilling har hun fundet gamle skitser og tegninger frem fra gemmerne. Sys Hindsbo har tidligere sagt, at hun først og fremmest er billedhugger – også når hun tegner og maler. Det ses tydeligt i de sanselige modeltegninger af den menneskelige anatomi.

.

.

.

To store dekorerede stentøjsfade kommer også med på udstillingen, og ved ferniseringen afsløres det, hvad den besynderlige himstregims er, som den ene figur på fadet til venstre har hængende over hovedet. 😊 😊 😊

.

.

Samtidig åbner en lidt nostalgisk, permanent fotoudstilling om galleriet, kaldet Memory Lane, som er et udpluk af de billeder, Marianne Ajana har taget i forbindelse med galleriets ferniseringer i årenes løb.

.

Alle er hjerteligt velkomne.


Nogle få udvalgte link om Sys Hindsbo:

https://clausenskunsthandel.dk/kunstnere/sys-hindsbo

https://www.kristeligt-dagblad.dk/mennesker/sys-hindsbo-forholdet-til-min-far-har-paavirket-min-kunst

https://kunstonline.dk/profil/sys_hindsbo.php

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.