24 timers LAN-party i Galleri Svinestien

Herunder ses først et kort sammenklip af skærmbilleder fra det spil, der blev produceret ved et intenst LAN-party i Galleri Svinestien forrige weekend.

Den sidste workshop er nu vel overstået, og Jens og Morten er i gang med at færdiggøre spillet og videoværket som kulmination på Den Utopiske By. 

Galleri Svinestien var vært for en forrygende 24 timers seance i sidste weekend. Det kom der bl.a. et nyt computerspil ud af med følgende historie:

Vi befinder os i fremtiden efter det store sammenbrud i verden – efter apokalypsen. Verden har været plaget af flere pandemier, miljøkatastrofer og verdenskonflikter, hvor institutioner og nationer er brudt sammen. En ond magt har overtaget verdensherredømmet, underlagt sig alle nationer og byer og fældet alle træerne. Det eneste sted, hvor der stadig er et frit folk og en fri landsby er i Rudme. Her står det sidste levende træ tilbage som landsbyens beboere og Grundtvig tappert forsvarer, men kan det blive ved? Kan de holde stand imod det truende empire, som indædt prøver at underlægge sig den sidste frie landsby i verden?

Vi glæder os til visning og lancering 30. oktober!

Den 30. oktober er der fernisering og verdenspremiere på spillet et sted i Ringe. Information gives senere.

Her ses billeder (taget af Rasmus Svane) og udtræk af det visuelle resultat fra game jammet i weekenden i Rudme, hvor der blev arbejdet med ideen om Rudme som sidste tilbageværende by efter apokalypsen og en fortælling om at beskytte landsbyens træ – det sidste træ i hele verden. 

Foto: Rasmus Svane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.