Bare en klump ler, tak!

Den underfundige kunstner og keramiker Vibeke Lykke Sørensen åbner søndag den 8. oktober kl. 14 endnu en pop op-udstilling i Galleri Svinestien, Rudmevej 80. Hendes værker er for kendere. Alle er hjerteligt velkomne.

Bare en klump ler, tak… Lige siden jeg var barn, har jeg været fascineret af leret som materiale! En uudtømmelig leg i 3D! Gennem årene har jeg vendt og drejet, trykket og banket, gravet, støbt og skrabet løs i det der ler! … Jeg har lært alt om pølseteknikker, har drejet i ler med rank ryg – for ikke at ende som invalidepensionist, som afdelingslederen sagde på den keramiske linje – Designskolen i Kolding – som for øvrigt og desværre ikke eksisterer længere! Tiden er gået, og jeg er stadig ikke færdig med at finde nye veje i ler! Med denne pop op-udstilling vil jeg præsentere diverse nedslag fra min private samling! Keramiske emner fra 90’erne og frem til i dag! Et keramisk potpourri fra mit liv med ler uden alt for meget ståhej.”

Keramiker Vibeke Lykke Sørensen


Vibeke er velkendt her i Rudme både som kunstner og lærer for bl.a. Børnebilledskolen på Rudme Friskole. Hun har tidligere udstillet i galleriet.

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.