Bliv overrasket af kreative og modige billedskolebørn

Endnu engang overrasker  en flok kreative billedskolebørn med  deres modige og tankevækkende årsværker!

Der er bl.a. blevet skabt stilfuldt skotøj, et skib med en helt særlig besætning … små personlige øer og et forrygende bud på et bofællesskab. 

Vi er  spændte på endnu engang at vise vores årsværker frem for alle, der har lyst til at blive inspireret! 

Årets Billedskolebørn gør det igen … det må jeg sige!         

Billedskolelærer Vibeke Lykke

Lidt om læreren:

Underviseren på  Rudme Billedskole er Keramiker Vibeke Lykke, som er uddannet  keramisk formgiver fra  Designskolen i Kolding 1993-98 

Hun har sidenhen udøvet sit fag i div. værkstedsfællesskaber  – både i København fra 1998 – samt i eget værksted her på Fyn, hvor hun er født og opvokset og har været gen-bosat siden 2008. 

Parallelt med sit liv og ler arbejder hun på Rudme Friskole. Herunder er  hun tilknyttet Rudme  Billedskole, hvorfor hun har mange års erfaring med undervisning af både større og mindre børn. 

Hendes  drive bunder især i en vedvarende interesse og fascination af det keramiske materiale, hvor eksperimenter med form og ler, stil og tradition til stadighed åbner for nye fortolkninger af det keramiske udtryk. Det er til stor fornøjelse  for hende, både at erobre egne erkendelser og  at se det ske for andre – børn såvel som voksne, der ligeså finder materialet uudtømmeligt. 

Årets Billedskole består af to hold, hvoraf det første hold er for de ældste i 5.-9. kl., og det andet hold er for de mindste i 1.-4. kl. 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.